Men Malin.

I och med att jag ska skicka tillbaka klänningen från Ellos tänkte jag att jag gott kan se om jag inte hittar nån annan. Skuttade in på Ginas hemsida och ja. Jag hittade lite som jag vill ha.

Sjukt söt modell på klänningarna! Måste nog ut till Torp och prova, se om de sitter okej på mig. Men jag hittade lite annat smått och gott också..


Yesterdaaay

Igår hade jag en såndär riktigt supermegakalasbra dag! Jag och pojkvän vaknade till liv nån gång runt åtta på morgonen och åt frukost, kikade tv, facebookade och Patrik spelade WOW en stund. Vid 10 bestämde vi oss för att åka upp till dalaberg och hämta ut mitt paket från Ellos och därefter blåste vi ut till Grebbestad. Det var inte lika varmt där som det var hemma, men solen sken som att det inte fanns en morgondag! Vi gick runt på bryggor och kollade i affärer, ett par timmar och avslutade med en mumsig salami- och briemacka på ett café. Och en glass på konsum, haha :) Ringde min kära mor på vägen hem som välkomnade oss ut till Utby, där hennes respektive har sitt hus. Det blev nån timme i solen, Patrik stackarn brände sig, och lite sill och potatis!

När vi kom hem vid sextiden så fixade vi grillspett och drog ut till rödön med ett gäng kompisar och grillade. Sjukt mysigt! Åkte hem först vid tio och då blev det lite soffhäng och tv. GRYMT bra dag.

Klänningarna från Ellos var förresten sådär. Jag ska nog behålla den rosa med blommor, för det sitter helt okej. Jag hade nog inte köpt den om jag hade provat den i en affär men den får duga. Den andra med färgklickar på såg helt hysterisk ut på mig. Satt fint upptill men jättetight över rumpan och låren. Och så blev det massa tyg över på magen som såg ut som en knasig påse eller nåt så den får åka tillbaka.


Beställningar...


Jisses. Jag blev tvungen att lägga en beställning hos Ellos också. Ingen jättegrej så, mina tre saker kostar sammanlagt 300 spänn.  Och det här blev det!

 

Jag har egentligen inga förväntingar på att klänningarna kommer passa, men man kan ju hoppas. Sängkläderna lär ju passa i alla fall :)


RSS 2.0