Avslöjad

Nu kommer det. Det stora avslöjandet.

Jag läser en hel del storbloggar.

Ja, det är sant. Kissie, Blondinbella, Foki, Molly Sandén, Daniel Paris... Och skäms kanske mest över de två första. Jag vet egentligen inte varför jag läser dem, för jag blir oftast bara arg, haha. Men det är något med dessa människors liv som fascinerar mig. Kanske är det för att de lever liv som jag aldrig ens skulle drömma om att leva, för att det verkar extremt själsdödande (här menar jag nog bara Kissie och Blondinbella). Just idag blev jag arg när jag läste Bellas blogg, och hon har ett stort inlägg om arbetslöshet, vad man kan göra åt det osv... Hon menar då att LAS (Lagen om anställningsskydd) är djävulens påfund och skrämmer företagare från att anställa människor, och borde tas ur bruk.

Vänta nu.

Sen när var LAS till för företagsägare och arbetsgivare? ÅH. Jag blir så trött. LAS är anställningstrygghet, att minska risken för varsel (vilket inte riktigt funkat i och med alla bemanningsföretag) och en hel del annat. Så fullkomligt ignorant. Och så har hon mage att klaga över att det kostar pengar att ha anställda, som att hon i slutändan inte tjänar några pengar på det. Tro fan att man inte går back på att ha anställda, då hade ju ingen anställt någon.

Nej. Jag ska nog sluta läsa storbloggar. Den här veckan i alla fall.

Home Alone

Då var det dags för ett par dagar utan min älskade P hemma. Även om jag bara vart ensam hemma nån timme nu känns det ändå så jäkla tomt, mest för att jag vet att han inte kommer hem förrän på lördag. Menmen, det är ju inte som att jag inte har något att göra :P Får väl passa på att fylla ut tystnaden med att köra lite tvätt och så. Och skriva färdigt det där ledarskapsmanifestet. Hur nu det ska gå.

Nååå väääl. Imorgon blir det i alla fall skola och danspass + lite plugg hemma. Fredag är jag också i skolan, sedan hem till mamma och äta lunch och på kvällen kommer min älskade Jessica hit och gosar! Det är inte lätt när bästa kompisen pluggar i Östersund, men det känns alltid så himla kul när hon kommer hem igen.





Bästa P och J!


RSS 2.0