En till samlingen!


Hej hopp. Blev ingen loppis igår, hade blivit så stressigt för mig att hinna till träningen. Nåja, det får bli en annan gång! Men idag sprang jag runt och kikade lite i stan och fick köpt mig lite grejer :) På Livingroom köpte jag en potpurripåse som heter Raspberry lemonade och den luktade helt enormt gott! Och så sprang jag in på Lindex en sväng och hittade en jättesöt top och så köpte jag en väska som jag har kikat på ett tag. Hur fint som helst känns det! Borde egentligen varit inne på Åhléns och köpt ett gäng koppar men jag pallade inte :P Kanhända jag tar mig dit efter jobbet. Men det är inte säkert. Fast jag borde. Åååh, dilemma. Jaja, jag får försöka ta mig i kragen och bara göra det.



Sen efter jobbet måste jag hem till Mr Patrik en sväng för att betala min mobilräkning :P Smart som jag är hade jag glömt dosan hos honom. Då är det svårt att få saker gjorda! Men nej, nu ska jag kika om jag har något att äta här på jobbet  - förutom havregryn.  Poss och kram!


Ikea och annat (betong)bös


Nu händer det grejer på måltemyrsvägen! När jag kom hem till Patrik i fredags kväll så hade han börjar riva väggen i köket = betongskräp och damm överallt. Inte så coolt, men det är ju ett steg i rätt riktning om man säger så ^^

I lördags åkte vi till ikea och köpte persienner till balkongen och fick upp den ena igår. Tanken var ju självklart att båda skulle upp men det finns massa dumma armeringsjärn överallt så borren bränner. Det är inte coolt alls. Och med tanke på vad Patrik har för arbetstider kommer den andra inte komma upp förrän på fredag. Men det får väl gå :) Förutom persiennerna köpte vi lite vanligt bös, en stor växt att ha i vardagsrummet, en salvia, en vattenkanna, kökshanddukar, diskborste, glasflaskor.. ja. Sånt man alltid kommer hem med från ikea. Just det! En hallspegel blev det också! Det känns himla fint att ha en sådan, faktiskt.

Igår, dvs söndag, var vi en sväng på blomsterlandet så jag fick köpt lite kokos-bast-grejer att ha i mina amplar<3 en grej som murgrönan kan klättra på, en balkonglåda+fästen(det fick bli en billig, svart), två jättefina solöga och en blomjasmin! Hoppas den sistnämnda kommer trivas på balkongen, och få massa blommor för jasmin luktar sååå gott. Fråga mig inte vartifrån jag får alla pengar :P För det vill jag inte kännas vid.

Idag blir det i alla fall en sväng på loppis, ska ha en bricka eller två och en såndär grej man har smör i :)



Balkongtokig

Åh, balkongen är min nya passion! Sitter allt som ofta på trädgårdssidor eller googlar efter tips. Köpte en spalje för ett tag sedan som ska upp här nån gång framöver. Och först var jag inne på att bara sätta murgröna som kunde få klättra upp, vilket är jättesnyggt. Men nu börjar jag fundera på om det inte hade varit roligt att sätta en klätterros? Få något som luktar gott, liksom. Jag är ju minst sagt nybörjare när det kommer till balkongodling, och har inte så många i min närhet som kan speciellt mycket om det heller. Särskilt inte då den är inglasad. Tror jag får vända mig till någon kunnig på Nisses eller dyl. Och så måste jag ta reda på vilket läge balkongen ligger i :P Allt jag vet är att vi har eftermiddags- och kvällssol. :D

Förutom rosorna har jag en plan att skruva upp lite blomlådor på en av väggarna och plantera kryddor i! Frågan är bara om man ska köpa en riktigt snygg blomlåda som är dyr, en diskret i svart/vitt som är billig eller satsa på en självvattnande som är ganska ful och rätt dyr men VÄLDIGT funktionell. Åh, dessa frågor. Är det någon som har en aning så får ni gärna tipsa :) Är dessutom på jakt efter jordgubbar att plantera i ampel! Det hade varit förbaskat käckt. För jag känner att det börjar bli lite halvdåligt med golvutrymme, och dessutom får man ju inte ha hur mycket som helst på golvet. Det är någon särskild viktgräns som jag inte har riktig koll på :P Appropå golv ska vi nog lägga någon form av trall på balkongen också :) Så det blir lite mysigare :) Måste nog egentligen måla om den också, då snubben som bodde där innan har gjort ett skitdåligt jobb. Har dessutom planer på att måla taket i en annan färg, typ himmelsblått :)

Klätterros till balkongen?    För dagen Heavenly blue 

Ovan ser vi en klätterros, luktärter, jordgubbar, murgröna och blomma för dagen!
Oavsett vad som kommer klättra upp för spaljen i sommar kommer jag ha jordgubbar i ampel, så är det bara!


RSS 2.0