Kvällsaktiviteter

Åh herre min je. Nu sitter jag här på kvällskvisten och dreglar på hemsidor så som www.systerlycklig.se och www.casualliving.se . Har börjar ana en passion för emaljskyltar och hittade två på den sistnämnda hemsidan som jag väldigt gärna vill ha. Det är inte omöjligt att jag faktiskt köper dem inom en snar framtid.FrukostMuh

Och alla som känner mig vet att jag är en sucker för fjärilar. Och just denna tavla SKRIKER efter mig. Det bara är så. Och på den andra skylten så står det " If you want breakfast in bed. Sleep in the kitchen". Tyckte den var så himla käck, och båda två skulle passa sååå bra hos Patrik när det är färdigrenoverat. Det ska både läggas golv, tapetseras om och slås ner lite vägg :P Golvet är ett vitmålat ekgolv ( ett pergo, men ändå) med lite patina, så det ser sådär härligt slitet ut. Hittade ingen bra bild,men det här golvet är det i alla fall Tapeten är en Casadeco och den är helvit med sjukt vackra nyponrosor. Tror inte det bara är jag som är helt såld på den tapeten ^
Vitmålat ekgolv Nyponrosor

Sicket tjöt det blev om interiör helt plötsligt, det är härligt! Borde kanske uppdatera alla om att jag fick en sådandär skål jag velat ha så länge i julklapp. Det blev den vita med frostat glas. Så om någon undrar vad jag önskar mig födelsedagspresent så är det en likadan, fast klar rosa. Nej, nu blir det snart sängen här. Puss och så.

London calling - But not for me

Som brukligt bestämmer sig syster för att återigen resa till London - Ypperligt tillfälle för mig att lägga upp en lååång önskelista! First stop - Dorothy Perkins!


Extra pent hårspänneMe wants blommor!
Feina örhängenElla ella eh eh eh! Självklart kära syster går billiga kopior precis lika bra.

För att gå vidare, här kommer lite prylar från newlook!

Kiss mee?MAAAHH!!Snygga leggings med jeanstryck!Blomma!
Det hela är mycket knivigt, men måste jag välja något så blir det nog den hjärtformade handväskan. Och kanske Leggingsen! Sannolikheten är att jag kanske kikar lite på topshop också.. Vem vet, fler bilder kanske följer?

RSS 2.0