Renoveringsuppdatering!


Mahahaha. Det rimmade nästan. Och jag känner mig riktigt ambitiös som postar TVÅ inlägg på en dag. :P

Tänkte att det kanske var någon som är nyfiken på hur det går i köket? Det går framåt :D För ett par veckor sedan kom Patriks lillebror och hjälpte till att dra lite el och regla upp + sätta upp gipsvägg. Kalasbra! Patrik har spacklat och slipat väggar och lite i taket. Men så fick han se imorse att det är lite vääl insjunket i taket så han ska spackla en vända till. Kul. Nej. Jag kan säga så mycket som att hela köket är inslaget i brun papp och det enda man kommer åt hyfsat lätt i köket är kylskåpet. Att dra igång spisen är otänkbart :P Menmen. Förhoppningsvis slänger Patrik upp sista spacklet ikväll, slipar imorgon och börjar måla lite till i taket. (Kanske ska nämna att han redan haft på tre lager färg? :P) och kanske går pappen att ta ner lördag eftermiddag ^^För det känns som att i alla fall han skulle behöva lite lagad mat ^^ När det är klart så är det bara tapetsering och golvläggning kvar! Ihhhk! Tror att både jag och Patrik är lite halvnervösa över att tapetsera med 739 kr /rulle-tapeten. Jisses.

Ja juste. När pojkarna fixade med gipsväggar och så spacklade, slipade, och målade jag på balkongen :) Så nu känns den gött mycket fräschare. Där ute är det lite mer grejer som ska upp, som gardiner och balkonglåda. Och nån gång frampå ska det läggas golv även där+köpas nån mysig matta. Och så ska amplarna upp! :) Nu jäklar börjar det hända grejer.

Men nu ska jag traska hem från jobbet och lura på vad jag ska köpa för nya blommor :) POSS OCH KRAM!

HouseHunting!



Gah. Allt är Patriks fel.

Låter sorgligt? Lite kanske.

MEN DET ÄR PATRIKS FEL ATT JAG SITTER PÅ HEMNET OCH LETAR EFTER HUS! Buhu, det var han som började och jag kunde inte hålla mig när jag började bläddra i "Svensk fastighetsförmedling"s broschyr/tidning. Helt värdelöst. Det är inte alltid jag hittar hus jag kan tänka mig, men nu såg jag ett ute på Utby som verkade helt supermysigt. Mycket att renovera förstås, men det skulle det nästan kunna vara värt. Rent utseendemässigt hittade jag ett kalashus i fjällbacka, men insidan var sanslöst dålig :P

Sen fanns det ett kopiöst fint hus i Bokenäs också, men det hade utgångpris på över tre mille. Inte okej.

OMG JAG ÅNGRAR MIG! HÄÄÄR VILL JAG BO! http://www.hemnet.se/friliggande-villa/sodra-gruvvagen-1-dragsmark/693931?r=12 JISSESJISSESJISSES!!!!!


Jag ser framför mig hur jag tar bort stolar och bord ur köket och stoppar in en köksö med ett par höga pallar. HERREGUD DET ÄR JU MITT HUS! Åh jisses. Inte glömma bort att andas nu. Lite omtapetsering och få bort det där hemska shackrutiga golvet i badrummet. Åh jisses.

Jag ska bara gå och dö en stund nu.

RSS 2.0