Balkong

Nu har jag nog bestämt mig för vad jag ska köra i blomväg på balkongen! Håller det rätt så enkelt tror jag så jag inte ska lessna på all vattning, haha :P


Kör på några ljusrosa pelargoner tänkte jag, får nog bli mårbacka!


En silvernjurvinda som ska få hänga ner från en högre kruka.


Och den som jag är mest sugen på, en "Pink fantasy" clematis. Hoppas att jag kan få tag på en...

Iiisitööön


Jag kom på, att jag ofta funderade på en grej innan jag skaffade de här nya skorna. Hur troligt är det egentligen att man aktiverar fler muskler bara av att gå i ett par särskilda skor? Visst, kanske runt fotleden i och med att det skapas lite instabilitet. Men "Fastare rumpa och lår"? Mja! Jag var helt klart skeptisk mot detta påstående. Så vad säger jag nu, när jag testat skorna på riktigt och kört en 90 min promenad?

Just fastare rumpa och lår är jag osäker på. Det får man ju egentligen bara man rör på sig, för det handlar framförallt om att huden drar ihop sig. MEN jag kan säga såhär, att jag definitivt kände en klar skillnad i mina lår när jag kom hem. För det första så kändes de som två betongklumpar, som det iofs alltid gör när man haft ett bra tempo rätt länge, men nån timme efter vi kommit hem började "betongkänslan" lägga sig, och jag upptäckte att jag hade typ träningsvärk på baksidan och insidan lår! Första tanken var att det var träningsvärk från dagen innan, men jag insåg snabbt att inget vi gjorde på jympan skulle gett mig träningsvärk på insidan lår. Tjoflöjt! Kanske ska säga att de faktiskt var rätt sköna att gå i? Gick att få till en fin rullning på foten och inte ett skoskav fick jag! Fina fisken, helt enkelt!

Nu är ju frågan om man ska skaffa sånnadär iisitöönkläder...

Palla

Egentligen orkar jag inte uppdatera, men tänkte bara meddela att jag fick mina skor tillslut ändå - Fast från sportamore.se. Där kunde man köpa tre och betala för två, så jag mamman och syster slog till. Ungefär 650 spänn för ett par easytone är helt ok :P


Jäkla skit då


Som jag beskrev i ett tidigare inlägg var jag sugen på ett par easytone - ALLA ÄR SLUUUUUT! Och de får inte in fler heller. Bestämde mig för att bojkotta ellos ett tag och bara köpa bikinin, men så fastnade jag lite på ellos och hittade vääääldigt många fina adidasjackor/tröjor. Jag har tre, varav en är helt urtvättad och för stor. Men jag vet inte hur jag ska göra och erbjudandet går ut på måndag.. wääääh! Hjälp mig!



Helst av allt vill jag nog ha den knallgröna, men den är redan nedsatt från 599 till 429, så då gäller inte mina 40%... men den blir ändå billigare än om jag tar den vita. Blärk, vad tycker ni?

Vilken härlig dag!

Tralallalaa tralalalalalalaaa...

Solen skiner som att det inte finns någon morgondag! Helt underbart. Dagen började rätt skönt, jag och P gick upp ur sängen runt 9, åt morotsscones till frukost och hade det allmänt mysigt. Slappade en stund hemma, han vid datorn och jag vid tv:n innan vi bestämde oss för att traska ner till stan. Som jag tidigare påpekat är det VÅR nu så jag hade på mig mina mysiga jeansshorts! (Jag verkar dock vara den enda som kommit fram till detta..)

Okej, jag ska inte hymla om det, vi traskade in på Harréns(juveleraraffär) och kikade på ringar. Vi hittade faktiskt två som kändes riktigt bra, fina släta i rödguld. Men varför har ingen berättat att man blir halvt ruinerad av att köpa ringar!? Våra skulle gå på närmare 7500 spänn. Tjoflöjt, sa jag, här får vi minsann spara. Så det där med ringar och grejer verkar få bli ett senare projekt. Nån gång när jag blivit rik, typ. Vidare tog vi en sväng in på dressman där P hittade ett par jättefina piratjeans som han köpte. Så nu sitter han här iförd korta jeans och kortärmad skjorta. Han ser så somrig ut att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Kvällen verkar bli lugn, precis som igår. Kanske blir nån grogg eller så på balkongen när solen letat sig dit. Det blir sjukt varmt och mysigt när man har inglasat vill jag lova! Men nu får jag nog hjälpa min somriga pojkvän med tvätten!

Puss och kram!

Nääääär

Solen går ner bakom Sjöbloms dass, när måsarna(eller gäddorna? men jag sjunger alltid måsarna :S) leker i vik och vass ja då är det våååååååår! Se upp, nu kommer humlorna!

Redan i förra veckan bestämde jag att det är vår nu på riktigt, och har bara fått det mer och mer bekräftat! Så som att gruset försvinner från gångbanorna, vitsipporna kikar fram och påskliljorna likaså. Därför insåg jag att jag måste slå slag i saken och BYTA GARDINER! Haha :) Så nu är mina snygga, svarta, silverpaljettiga, discogardiner utbytta mot gröna, tunna, fina! Känns sjukt vårigt även om det är helt grådassigt ute. Dagen kommer nog att spenderas i städningens och dansens tecken, och älskade Pojkvän har beställt stekt sidfläsk med potatis och bruna bönor, så det ska han få ^^. Men de där bönorna får han ha för sig själv.

Äsch. Jag orkar inte skriva mer, ha det gött änna!

Raindrops keep fallin on my.. roof?


Javars, här sitter jag och skriver inlägg när jag har massa plugg som skriker på mig. Men böckerna kan gott längta efter mig en liten stund till.

Igår körde jag pass som vanligt, men jag blev dessutom LUFFad. För de som inte är så inne i friskiskretsarna betyder LUFF Ledaruppföljning, och är en kvalitetssäkring som vi kör med på friskis. Eftersom det inte finns någon dansLUFFare i närheten så fick det bli en kombination av en annan dansledare från kungälv och en av uddevallas medeljympaledare som skulle kika på mig. Det kändes lite småjobbigt om jag ska vara ärlig, för jag var lite osäker på hur mycket de skulle peta i mitt pass och så. Men när vi var färdigdansade så gick vi iväg och snackade lite, och jag fick väldigt bra feedback. Och många bra tips på vad jag kan ändra, även om jag nog inte kommer ta till mig riktigt allt. Hur som helst var det väldigt givande och jag känner mig rätt taggad att bli ännu bättre ledare!

Och nu står jag här i valet och kvalet när det kommer till två inköp. Det ena gäller den här bikinkin som kommer gå loss på lite drygt 800 spänn. Alltså, jag fattar ju att det är grymt mycket pengar med det är SÅ sällan jag hittar en bikini som jag tycker är snygg, och som är i rätt storlek. Jag kan ju inte direkt trava in på H&M och köpa bikini för 99 kr per del.



Det aandra inköpet är ett par Reebook easytone, som jag egentligen inte behöver. Meen jag har varit sugen på dem sjukt länge, och om jag beställer dem från Ellos får jag 40% rabatt, och vem tusan vet när jag kan köpa ett par så schyssta walkingskor för typ 600 spänn igen? Typiskt nog finns inte de som jag helst vill ha i min storlek, men vi får väl se hur jag gör.

Blärk, nu får jag väl skriva ner lite begrepp från socialpsykologin.


Det där med ångest

Ibland känner man sig verkligen ensammast i världen med sin ångest. Jag får ångest när jag ska köra bil, jag får ångest när det är väldigt mycket folk runt omkring mig och jag får ångest när jag inte vet om jag gör rätt. Som den här grejen med analysfrågorna som ska göras till seminariet imorgon. Jag är så himla rädd för att göra fel, missuppfatta och vara den mest korkade i klassen. Lägger jag mig på en för låg nivå med mina frågor? Borde jag analysera fler, svåra begrepp? Suck. Jag är så himla knäpp i huvudet, egentligen borde jag bara tänka att "Det här är jag intresserad av att analysera, så därför skriver jag de här frågorna! Den andra får väl tycka vad de vill." Men jag tänker inte så. Hej hopp, här är vi öppna och ärliga så det både räcker och blir över!

Hur som helst måste jag iväg och träna idag, och jag står i valet och kvalet om jag ska ta bussen eller bilen. Buss = Jag slipper ha ångest. Bil = Jag slipper stressa från passet(alltså strunta i stretchen) för att hinna med bussen till kampenhof, och samtidigt stressa över om jag hinner med bussen från kampenhof upp till äsperöd. BLÄRK.

Nu måste jag i alla fall byta om och så, oavsett vilket färdmedel jag väljer.

Matmatmatmat


Jiisses vilken lunch jag åt idag.. muh. Har lite småångest över kaloriinnehållet som jag helst av allt inte vill räkna för mycket på. Men på något sätt känner jag mig ändå rätt nöjd, för jag har en sjukt behaglig mättnadskänsla och känner att jag nog inte kommer behöva äta på mååånga timmar. Jag gjorde en sallad på avokado, körsbärstomater, mozzarella, morötter, matvete och lite blandade salta nötter. Det blev faktiskt väldigt gott, men jag kunde helt klart tagit mindre mozzarella. Nåja, gjort är gjort!

Jag funderar rätt ofta på mat, ja oftast tänker jag på mat jag är sugen på och vill äta, men jag har börjat fundera endel på mina matmönster. Kanske blir det så när man är lite överviktig, och försöker rätta till saker och ting. Något jag har kommit fram till dock, är att jag mår myycket bättre hela dagen om jag tillåter mig själv att äta en frukost med hyfsat högt kaloriinnehåll. Kommer jag upp i 400 - 500 kalorier så blir inte jag sugen på sötsaker på hela dagen! Men samtidigt är det smått ångestfyllt att få i sig "så mycket" till frukost. Min andra fälla är att jag ofta är superhungrig när jag kommer hem från skolan, och finns det ingenting färdigt åker det ner allt möjligt onödigt innan jag fått ihop nån ordentlig mat. SÅ, nu har jag köpt Modifast måltidersättning som jag kan ta direkt när jag kommer hem. Jag har testat många olika sorters måltidersättningar, men den här är den godaste! Något som jag tycker är en fördel dessutom är att de inte är så kallade VLCD, very low calorie diet, utan LCD, low calorie diet vilket innebär att Modifasten innhåller ungefär dubbelt så mycket kalorier som till exempel nutrilett. Jag upplever i alla fall att jag blir mätt på ett annat sätt, än de gångerna jag har kört på Nutrilett eller Allévo. De är rätt dyra, men ett tips till er, som är som jag, jäkligt hungriga och har svårt att hejda sig :D (De går dessutom att köpa lite billigare på nätet, fast då tillkommer frakt såvida man inte handlar för minst 900)

Hittills har jag bara testat jordgubb och vanilj, och de är grymt goda båda två! Särskilt jordgubb, den smakar glass :)


Massa kramar!

TOKIG!

Jag borde verkligen sluta hänga på hemsidor som får mig att vilja köpa massa saker. Skulle lätt köpa allt jag ser på både FrökenFräken och Systerlycklig. Tyvärr får väl plånboken som vanligt bestämma, och då blir det väl inget :P Men man kan ju i alla fall få drömma lite :)


Trött och så


Idag är en dag som går i läsandets tecken! Har väl en sisådär 130 sidor kvar att läsa i den tyngsta boken, men det känns ändå helt okej. Men jag måste sovit otroligt dåligt inatt för efter att jag hade läst ungefär 15 sidor började mina blinkningar bli mer och mer som.. blundningar :P Kämpade mig igenom fem sidor till men sedan var jag tvungen att lägga ner boken, lägga mig ner och sova :P haha. Sov väl inte mer än 20 minuter eller så, men det hjälpte i alla fall haha! Jag planerar att läsa ungefär hälften av de sidorna jag har kvar idag, och ta resten imorgon. Gillar faktiskt den här boken "Nya perspektiv på orgnaisation och ledarskap". Jag lär mig hur mycket som helst, och tycker att det är jätteintressant :) Nu är det hur som helst snart dags för lunch, i och med att jag åt frukost så tidigt, haha. Hoppas ni andra har en fin dag och är ute och leker i det fina.. ehum.. vädret :P


Poss!

Gött sugen på en sån här idag.. suck..


MUHU!

Nu tycker jag att de får skärpa sig på bhteamet.se! JAG VILL JU HA TYP ALLA BIKINISAR SOM DE HAR INNE! Muhu, jag dör lite grann. Har ju kommit fram till att jag behöver en ny bikiniöverdel, egentligen behöver jag väl två men någonstans får man väl börja :P Jag har de senaste åren fått nöja mig med de tråkbikinisarna som finns på bhbutikerna runt om i stan, bara för att jag har storlek stor. Men här, här finns de i fina modeller och färger! OCH MÖNSTER! Se och njut säger jag bara.



Geee miiig!

Tjoflöjt!


Den här dagen började KALASBRA med -1kg! Vägde mig förvisso hemma hos mamma eftersom jag sov där inatt, men jag hoppas vid gudarna att det visar samma även på vågen hemma. SJUKT GLAD TJEJ! :) Hade världens myskäll med mamma igår efter dansen (som förövrigt hade rekordfå besökare, sju stycken) med mammas hemmagjorda piroger, popcorn och lite rödvin :) Så himla mysigt att unna sig sånt på en torsdag.

Ikväll ska jag och sötaste pojkvännen (som precis opererat ögonen!) åka ner till Göteborg för att äta på resaturang med bästa Pucken och Malin som har med sina.. respektive :D Parmiddag x 3! Ska bli himla mysigt faktiskt. Imorgon har det pratas på att vi ska kika i guldsmedsaffärer.. ;) Får väl se om vi hittar någonting som är av intresse...

NU ska jag fortsätta den här fina dagen med att ladda diskmaskinen och kanske läsa en stund :) Puss och kram!

RSS 2.0