Jakten på klänningen - the conclusion

Jag hittade klänning! Och lite andra grejer. Hosthost...
Helt sjukt nöjd är jag. Hela kalaset borde gått på 2650, men jag betalade sammanlagt 1000 kronor. Paljettlinnet är mitt sen tidigare, men resten är helt nytt och från den fantastiska affären Sisters! (förutom det svarta skärpet som är från lindex) Jag älskar verkligen Sisters, världens härligaste och mest hjälpsamma personal och sjukt fina kläder. I've had a good day, så att säg!

Sminksminksmink....

De flesta som träffar mig på ungefär daglig basis undrar nog över vad jag skulle ha för relation till smink. Jag sminkar mig i princip aldrig, mest för att jag är lat. På sin höjd blir det mascara. Men de gånger jag ska iväg på fest eller dylikt brukar jag faktiskt kleta på lite smink. Och dessa produkter använder jag:
Som bas lägger jag Noubas stickfoundation där jag tycker den behövs, där jag är extra röd, och fixerar med Max Factors Creme Puff puder. Borstar på lite rouge från FACE på kindbenen, och ibland lite på näsryggen och hakan också. Böjer ögonfransarna (för mina är de rakaste, kortaste du kan hitta) och kletar på lite mascara. Just nu använder jag både Lumene Blueberry curl och Masterpiece max, tycker om båda ungefär lika mycket. Fast Lumenes är bättre på att separera fransarna.  När det kommer till ögonskuggor är det nästan lite pinsamt, eftersom jag mest håller på med gamla H&M grejer från typ fem år tillbaka. Men jag köpte en himla fin på bodyshop förra året som är lite ljusrosa och pärlemorsskimrande, den använder jag en hel del.
Dessa två hittade jag på rea, en dag och en nattcreme med hjortron. Det är nån såndär anti age historia, men jag tycker den är himla bra! Dagcremen går in snabbt i huden och nattcremen blir lite blank, i alla fall på mig, men är extremt mjuk och skön. Dessutom luktar de jättegott ocskå :)
Jag är och förblir en bodybutter-tjej, och favoriten just nu är sweet lemon. På bodyshops rea i år köpte jag tre nya bodybutter, två stora och ett litet. Det lilla är wild cherry och den godingen har jag i väskan. Igår köpte jag dessutom denna LdB lotion, och den var jättemysig! Den luktar jättegott och gjorde huden jättemjuk. Dessutom tyckte jag att den var väldigt dryg, vilket är ett stort plus.
Sådär. Det är väl de flesta produkterna jag använder förutom sminkborttagning och liknande, vilket jag beställer från Yves Rocher. Poss och kram!

Jakten på klänningen

Yes, imorgon ska jag och mamman ut på jakt efter en klänning. Jag har länge tänkt att det är dags att hitta en ny, men det har liksom inte blivit av. Hur som helst så faller det sig så att min kära mormor fyller 80, och det verkar vara ett perfekt läge att faktiskt leta upp en ny klänning! Har kikat lite på nätet och hittat endel saker som jag gillar.
Först från Ellos
H&M
Sen hittade jag en fin på Haléns också
Klänningarna från Ellos och den från Haléns är ju mer sommarklänningar, och inte helt otroligt att jag beställer hem någon av dem. Det jag hittade på H&M känns helt klart mest som "jag ska på kalas" outfits. Men vem vet vad jag hittar i affärerna imorgon! Jisses vad jag hoppas att jag hittar något jag gillar. Har jag sagt att jag är himla kräsen? :P

Hej och hå!

Jag vet att jag aldrig uppdaterar min blogg. Men NU så.
Den här kommer dimpa ner i brevlådan i veckan, skulle jag tro. Ska bli himla trevligt för jag har nog inte köpt ny bh på nåt år eller så... Härligt att det finns käcka sidor på internet så till och med jag kan få mig en snygg bh för en gångs skull! Denna kommer från bhteamet.se :)

RSS 2.0