Lördag


Hur många som helst i närmaste bekantskapskretsen har fått barn i år. Verkligen Hur Många Som Helst. Och jag blir så bebissjuk när jag tittar på foton som finns på alla dessa små dossingar! Små händer och fötter, stora bebisögon och gulliga små pip och läten. Inte för att det på något sätt är läge för mig (läs oss) att skaffa barn nu, men det verkar så himla mysigt och gosigt. Och jobbigt. Jag skulle kunna tänka mig en kattunge just nu, istället. Fast jag vill ju inte ha innekatt.

Jag tänker extra mycket på K och T, och deras lilla E som är sjuk. Om ni bara visste hur ofta mina tankar går till er, och hur mycket positiv energi jag försöker skicka ut i universum. Jag kan känna mig lite handlingsförlamad då och då, vill så gärna hjälpa och stötta, men vet inte hur. Önskar bara att ni förstår hur mycket jag och P bryr oss.

Poss!

Från det ena till det andra

Idag sitter jag och lyssnar på morgonpasset och kollar på resor... jag har längtat iväg ända sedan jag kom hem från Kreta, haha. Planen är väl att jag och älskade pojkvän ska åka iväg någonstans till sommaren och fira att vi har varit tillsammans i fyra år (vilket är 24/6-12). Men jag gillar ju att vara ute i god tid, så jag kikar redan nu. Funderar på om man skulle kört på ett sånt där "vuxenhotell", alltså att man måste vara minst 16 för att få bo på hotellet. Jag vill ju hemskt gärna tillbaka till Grekland, kanske till och med Kreta. Mest för matens skull, haha!

Jag borde verkligen försöka komma igång med skrivandet av rapporten nu, men vi får väl se hur mycket jag får gjort idag. Jag har ju en lite märklig skrivprocess, så jag kan skriva en mening per dag i två dagar och sedan kör jag på och får ihop flera sidor. Mja.

Just det, domedag idag också. Been there, done that?

Men jaaaa

Godkänd på hemtentan, check!

Plögg

Jag borde göra allt annat än att sitta och blogga just nu. Helst av allt vill jag UT och jag tror jag får ta mig en promenad snart innan jag blir knäpp. Det snurrar bara massa koder och kategorier och skit i huvudet på mig. BLÄH. Det är väldigt kul och intressant att sitta och läsa och analysera och koda och sånt, men det tar tid och är himla jobbigt. Och inte har jag börjat skriva på själva arbetet heller, men jag hoppas att det går att slänga ihop lite snyggt imorgon. Hm.


NU måste jag nog ha en kopp kaffe.

Sicko

Jag har varit sjuk hela veckan. Det började i måndags med lätt halsont och har de senaste dagarna utvecklats till halsont, hosta, snuva och helt übertäta bihålor. Jag trodde första jag hade fått huvudvärk, men sen insåg jag att det var bihålorna. Helt skrotigt tråkigt är det. Har i alla fall haft lite go fredagsmat med världens bästa P, och nu har jag blandat mig en grogg. Kanske kan det skrämma bort snoret i bihålorna i alla fall?


Tuda och köra


Idag är tanken att få gjort lite här hemma!

- Tvätta tvätten
- Diska disken
- Baka brödet
- Laga maten
- Göra äpplepajen

Får nog dra runt med dammsugaren och dammtrasan också. Ska jag hinna med allt detta är det lika bra att dra igång NU!

Hej hopp!



På tiden

Tror det skulle vara dags med ett nytt inlägg. Pallar inte skriva direkt, så här kommer bilder på två par skor jag fått köpt idag!



Sjukt nöjd!

Här kommer bilder på saker jag vill ha.. vill, vill, vill ha!



Kläder från Gina, påslakan från Åhléns.

RSS 2.0